Neprehliadnite

Gainbridge LPGA: Nelly Kordová vyhrala v Orlande, Sörenstamová bola vo finále posledná

 

Americká golfistka českého pôvodu Nelly Kordová vyhrala s náskokom troch úderov a výsledkom 16 pod par turnaj Gainbridge LPGA v Orlande. Legendárna Annika Sörenstamová pri svojom súťažnom comebacku prešla katom.

Dcéra bývalého československého tenistu Petra Kordu si tak pripísala na konto štvrtý titul na LPGA Tour. Súčasne tak nadviazala na svoju staršiu sestru Jessicu, ktorá už pred mesiacom triumfovala na úvodnom podujatí sezóny v Lake Buena Vista . Na Gainbridge LPGA sa po prvý raz po dlhých13 rokoch predstavila na LPGA Tour slávna Švédka Sörenstamová, ktorá sa nedávno stala prezidentkou Medzinárodnej golfovej federácie.

Päťdesiatročná víťazka desiatich majorov zvládla kat, ale po nevydarených víkendových kolách obsadila so skóre +13 až 74. priečku. Vlaňajšie ôsme miesto v Orlande neobhajovala Klára Spilková. Česká profesionálna golfistka sa nedostala medzi 120 štartujúcich a neuspela ani v pondelkovej kvalifikácii. Medzi náhradníčkami figuruje aj pre ďalší turnaj Drive On Championship, ktorý sa uskutoční na budúci týždeň v Ocale.

-jj-

 

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv