Neprehliadnite

Covid-19: Harringtona zachránili Netflix, kari a čaj

 

Pozitívny test na Covid-19 vyradil Pádraiga Harringtona z účasti na turnaji v Pebble Beach a poslal ho do desaťdennej karantény. Netrpel však veľmi, pretože zatvorený bol v luxusnom prostredí hotela The Lodge s výhľadom na odpalisko prvej jamky ihriska v Pebble Beach Golf Clube.

Desať dní v izolácii síce nebolo nič príjemné, ale na druhej strane bol v hoteli Lodge zahrnutý všemožnou starostlivosťou. „Sú rozhodne horšie miesta, kde sa stráviť izolácia, než hotel Lodge. A ešte s takým výhľadom. Strávil som čas s Netflixom a seriálom Mindhunter. Videl som celkovo osemnásť hodín. Je vynikajúci,“ opísal čast času stráveného v „hotelovom väzení“.

Samotný vírus zvládol víťaz troch majorov bez väčších problémov. „Zvládam to dobre. V podstate by som svoj stav označil za miernu chrípku. Mám príznaky, pri ktorých by som sa v minulosti snažil ďalej hrať golf a trénovať. A doma bych si potom hovoril: pozrite, mal by som zostať deň doma v posteli a vziať si nejaké lieky,“ skonštatoval írsky golfista.

Celkovo však Harrington odmieta koronavírusovú pandémiu zľahčovať. „Toto je predsa len niečo iné. S covidom-19 si nesmiete zahrávať. Preto robím všetko, čo je potrebné, aby som ho zdolal. A ak to zostane len u takých ľahkých prejavov, tak som vlastne nadšený a mám veľké šťastie. Napríklad preto, že azda nebudem mať žiadne dlhodobé následky a že budem mať protilátky v tele,“ dodal.

Počas nútenej prestávky sa snažil aj úradovať v súvislosti s Ryder Cupom. „Bol som v kontakte s ľuďmi ohľadne Ryder Cupu. A tiež som mohol súťažiť v tom, koľko vypijem šálok čaju počas tých desiatich dní. Zatiaľ ich dávam tak šesť až osem ešte pred dvanástou hodinou. A tiež som si dal najkrajšie kari, aké som kedy mal. Bolo fenomenálne. Kokos, mrkva a brokolica,“ pridal Harrington ďalšiu karanténnu špecialitu.

-jj-

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv