Neprehliadnite

AT&T Pebble Beach Pro-Am: Mickelson má novú nočnú moru

 

Americký golfsta Phil Mickelson ovládol ívent AT&T Pebble Beach Pro-Am celkovo päťkrát a naposledy pred dvoma sezónami. Na posledný ročník však nebude spomínať v dobrom. Skončil totiž po dvoch dejstvách, pričom vyrovnal svojej najhoršie maximum.

Už po prvom kole bol Lefty so skóre plus dva v problémoch. Stále s tým ale mohol ešte niečo urobiť. Keď navyše v úvode druhej rundy zahral päť parov a potom birdie na šiestej jamke, bol v hre aspoň o kat. Hneď na ďalších dvoch jamkách však Mickelson zapisoval bogey a ani berdík na desiatke ho nenaštartoval. Záver kola sa potom premenil doslova na golfový horor.

 

Zatiaľ čo dovtedy išiel skúsený Američan aspoň v pare, nakoniec zaznamenal bilanciu +8! Všetko odštartoval „dabláč“ na 14. jamke, po ktorom nasledovala dve bogey na jamkách 15 a 16. A všetko uzavrelo dokonca quadruple bogey na jamke číslo 18. Na tej Mickelson trafil hneď dvakrát vodu, najskôr z 240 metrov a potom zo 146 metrov.

V klubovni tak musel Lefty podpísať 80 úderov. Také niečo sa mu „podarilo“ zahrať na ihrisku Pebble Beach Golf links len raz, na záver turnaja v roku 2003. S celkovým skóre +10 zaostal za finálovou účasťou o 11 úderov. V Pebble Beach prišiel kat už po dvoch kolách, pretože sa kvôli pandémii koronavírusu hrá len na dvoch ihriskách namiesto troch.

Hviezdny ľavoruký golfista, ktorý je mimochodom aj členom svetovej golfovej Siene slávy, na súťažnom turnaji nedal kat po tretí raz. Vo vedení turnaja AT&T Pebble Beach Pro-Am je v jeho polovine Jordan Spieth, ktorý prežíva druhý skvelý týždeň v rade a zdá sa, že by konečne mohol ukončiť skoro štvorročné čakanie na turnajový titul. S bilanciou -12 vedie o jednu ranu pred ďalším Američanom Danielom Bergerom.

-jj-

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv