Neprehliadnite

US Masters: Covid-19 vyradil z hry Sergia Garcíu

 

Tohtoročný preložený major US Masters sa uskutoční bez účasti držiteľa zeleného saka z roku 2017. Sergio García mal totiž pozitívny test na koronavírus Covid-19 a do Augusty tak tento týždeň nepocestuje.

Španiel García ovládol slávny major ívent potom, čo pred troma rokmi porazil v play-off hneď na prvej jamke Justina Roseho. Od tej doby si síce pripísal na konto päť turnajových titulov po celom svete, ale na majoroch sa mu nedarí. Z trinástich turnajov veľkej štvorky, do ktorých od tej doby nastúpil, neprešiel deväťkrát katom a najlepšie skončil na delenom 21. mieste na US Open hneď po svojom triumfe v Auguste.

„Po 21 rokoch, keď som nezmeškal jediný major, žiaľ vynechám US Masters v tomto týždni. Najdôležitejšou vecou však je, že ja aj moja rodina sa cítime dobre. Vrátime sa ešte silnejší a v nadchádzajúcom apríli o zelené sako opäť zabojujem,“ odkázal García svojim fanúšikom na sociálnej sieti Twitter.

-jj-

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv