Neprehliadnite

PNC Championship: Woods sa pred Vianocami ukáže so synom na turnaji v Orlande

 

Jedna z najväčších golfových hviezd všetkých čias Tiger Woods si pred Vianocami po prvý raz zahrá s jedenásťročným synom Charliem oficiálny turnaj. Účasť na akcii dvojíc PNC Championship potvrdil víťaz 15 majorov a celkovo 82 turnajov PGA Tour organizátorom vo štvrtok a predĺži si tak sezónu.

US Masters v Auguste malo byť Woodsovým posledným tohtoročným vystúpením, ale 44-ročný Američan nakoniec prijal pozvánku do Orlanda. „Ani nedokážem povedať, ako veľmi sa teším, že si po prvý raz spoločne zahráme. Bolo skvelé sledovať, ako rastie ako juniorský golfista. Toto bude niečo neuveriteľné,“ povedal Woods pre web PGA Tour.

Na turnaji PNC Championship sa predstaví 20 profesionálov, ktorí vyhrali major alebo The Players Championship, a to so svojimi synmi, dcérami, vnúčatami alebo rodičmi. Súťaž sa v Orlande uskutoční od 17. do 20. decembra. Štartovať budú napríklad aj Gary Player, Greg Norman, John Daly či Annika Sörenstamová.

Premiéra nečaká len Woodsa, ale aj tretieho hráča svetového rebríčka Justina Thomasa, ktorý vytvorí dvojicu s otcom. Titul sa pokúsi obhájiť Nemec Bernhard Langer opäť so synom Jasonom. Woods obvykle zakončoval rok na vlastnom turnaji Hero World Challenge na Bahamách začiatkom decembra, ten však kvôli koronavírusu pre tento rok zrušili.

-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv