Neprehliadnite

Mayakoba Classic: DJ menil kalendár, v decembri bude hrať v Mexiku

 

Elitný americký golfista Dustin Johnson nemohol kvôli pozitívnemu testu na koronavírus Covid-19 odohrať na prelome mesiacov október a november niektoré turnaje, a tak sa rozhodol, že  si predĺži sezónu až do decembra.

V praxi to znamená, že DJ si v úvode posledného mesiaca v roku zahrá vôbec po prvý raz v Mexiku turnaj Mayakoba Golf Classic. Svetová jednotka a posledný víťaz prestížneho FedEx Cupu doplní v El Camaleon Golg Clube od 3. do 6. decembra už skôr potvrdené hviezdy Tonyho Finaua, Rickieho Fowlera alebo Victora Hovlanda. Titul bude obhajovať Brendon Todd.

Američan Johnson hral naposledy na US Open, kde obsadil delené šieste miesto. Potom ale mal 13. októbra pozitívny test na Covid-19 a musel tak vynechať nielen ívent CJ Cup, ale s ohľadom na únavu tiež ZOZO Championship, ktorý sa konal v zámorí. Ešte pred Mayakoba Classic sa DJ predstavil aj na Houston Open, ktorý bol generálkou na slávne US Masters.

-jj-

 

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv