Neprehliadnite

Diváci a fanúšikovia sa vracajú na PGA Tour

 

Konečne sa dočkali! Vyhladovaní golfoví priaznivci sa (čiastočne) vrátili ma turnaje PGA Tour. Najskôr fanúšikovia dostali zelenú v limitovanom počte na ívente Bermuda Championship na Bermudách a potom vo väčšom húfe dorazili na Vivint Houston Open.

Hráči si ich prítomnosť počas generálky na preložený US Masters, ktorý však bude opäť bez divákov, pochvaľovali. Do Houstonu si našlo cestu asi 2000 fanúšikov denne. „Keď vyslovili  na prvom odpalisku moje meno, bolo fajn, že tam boli nejakí ľudia, ktorí mohli zakričať. Už je to dlho, čo som niečo podobné počul,“ priznal Tony Finau, jedna z hlavných hviezd turnaja Vivint Houston Open.

Veľmi dobre rozohral turnaj aj ďalší Američan Jordan Spieth. „Cítil som sa dnes normálnejšie, hlavne v závere. Je to lepšie, než keď je tu prázdno. Pokiaľ to bude bezpečné, bude to víťazstvo ako pre turnaje, tak pre PGA Tour. Azda to bude pokračovať bez problémov, tak ako dnes ráno,“ želá si Spieth.

-jj-

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv