Neprehliadnite

Bradatý Daly sa nevzdáva, proti rakovine bojuje aj golfom!

 

Golfový rebel John Daly sa len tak ľahko nevzdá. Kontroverzný americký golfista, ktorému nedávno diagnostikovali rakovinu močového mechúra je pripravený na nerovný boj. Napriek hrozbe smrteľnej choroby totiž na turnaji TimberTech Champions zahral na úvod svoje najlepšie kolo na seniorskej PGA Tour Champions.

Daly hral na prelome októbra a novembra svoj štvrtý turnaj potom, čo sa dozvedel, že je zle. Akciu TimberTech Champions skvele rozohral, keď po prvom dejstve sa delil o vedenie s krajanom Jimom Furykom. Obaja zahrali za 64 rán (-8). Počas úvodnej rundy sa 54-ročný Američan blysol ôsmimi berdíkmi a tiež eaglom na päťparovej osemnástke, na ktorej zakončoval svoju prvú polovicu kola.

Po vynikajúcom kole na ihrisku The Old Course at Broken Sound však bradatý Daly odpovedal  médiám aj na menej príjemné otázky. „Som neustále unavený, na to ma ale lekári pripravovali. Snažím sa piť správne veci, ale je náročné ma udržať ďaleko od diétnej koly. Som na seba ale pyšný. Dnes som vyfajčil len šesť cigariet, obvykle ich je tak krabička a pol,“ prezradil Daly, ktorý sa počas svojej kariéry zviditeľnil aj „fatálnou“ životosprávou.

-jj-

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv