Neprehliadnite

Zozo Championship: V Sherwoode bude pre Covid-19 chýbať aj Adam Scott

 

Austrálčan Adam Scott mal pozitívny test na koronavírus a príde tento týždeň o štart na turnaji PGA Tour v Thousand Oaks. Skúsený borec je už druhou hviezdou, ktorá bude z vynútených dôvodov absentovať na ívente Zozo Championsip.

Z rovnakých dôvodov sa z podujatia v Sherwoode už skôr odhlásil Američan Dustin Johnson. Prvý hráč svetového rebríčka prekonal chorobu Covid-19 minulý týždeň a ešte stále sa necíti fit. Scott, ktorému vo svetovom rebríčku patri pätnásta priečka, neštartoval na okruhu PGA Tour od US Open.

Za posledné štyri mesiace po reštarte sezóny po koronavírusovej pauze odohral len štyri turnaje, dva majory a dve akcie FedEx Cupu. „Hoci je ťažké to prijať, pretože som sa na tento týždeň skutočne tešil, budem sa teraz sústrediť na zotavenie, aby som bol fit na zvyšnú časť jesennej sezóny,“ uviedol Scott vo vyhlásení.

Za posledné tri týždne sa nakazili koronavírusom Covid-19 už traja hráči z prvej dvadsiatky svetového rebríčka. Okrem Johnsona a Scotta mal pozitívny test aj ďalší americký profesionál Tony Finau. Scotta vymenil v štartovom poli Jim Herman.

-jj-

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv