Neprehliadnite

Zozo Championship: Svetový líder DJ sa zotavuje z Covidu-19, domovský turnaj vynechá

 

Líder svetového golfového rebríčka Dustin Johnson sa po ochorení na koronavírus irem rozhodol pre vynútenú pauzu. Z tohto dôvodu nebude hrať tento týždeň na turnaji PGA Tour v Thousand Oaks.

Je to pre DJ-a hneď dvojnásobná škoda. Práve v tomto kalifornskom klube Sherwood má totiž svoju základňu, ale necíti sa ešte pripravený na súťažný návrat. Ten plánuje 36-ročný americký borec až za dva týždne. „Žiaľ Dustin sa rozhodol vzdať účasti na Zozo Championship. Aj keď už sa cíti podstatne lepšie, stále mu chýba energie. Preto to vyhodnotil tak, že bude lepšie počkať a pokračovať až v Houstone,“ oznámil Johnsonov agent David Winkle.

Turnaj v Thousand Oaks začne vo štvrtok, na Houston Open sa golfisti predstavia od 5. novembra. Johnson kvôli pozitívnemu testu na Covid-19 prišiel už minulý týždeň o turnaj CJ Cup v Las Vegas a po desaťdennej karanténe sa mohol na okruh vrátiť.  Naposledy hral DJ koncom septembra na US Open, kde obsadil šieste miesto. Za sebou má mimoriadne úspešný rok. Po prvý raz ovládol celkové poradie lukratívneho FedEx Cupu, vyhral tri turnaje a vrátil sa do čela profesionálneho rebríčka. Nedávno ho po druhý raz v kariére vyhlásili za najlepšieho Hráča roku na PGA Tour.

-jj-

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv