Neprehliadnite

CJ Cup: Schauffele predviedol v Las Vegas smršť berdíkov aj rekord ihriska

 

Do čela golfového turnaja PGA Tour v Las Vegas sa po druhom kole dostal Xander Schauffele. Americký profesionál v piatok na úvodných deviatich jamkách zahral sedemkrát birdie a ihrisko nakoniec obišiel na 64 úderov.

V polovici íventu CJ Cup má Schauffele náskok troch úderov pred druhým Angličanom Tyrrellom Hattonom, ktorý bojuje o ďalší úspech po nedeľňajšom prvenstve na BMW PGA Championship vo Wentworthe.

Na druhej piatkovej deviatke pridal Schauffele už len jedno birdie, ale nechyboval a vytvoril nový rekord ihriska Shadow Creek. „Mrzí ma, že som nezahral tých berdíkov viac, ale aspoň nebolo žiadne bogey,“ povedal ôsmy hráč svetového rebríčka: „Tempo hry trochu opadlo, bolo horko a človek potom ľahko trochu stratí koncentráciu.“

Obhajca víťazstva Američan Justin Thomas sa delí o ôsme miesto. Španiel Jon Rahm, ktorý by sa mohol vrátiť do čela svetového rebríčka v prípade prvenstva, stráca na 15. priečke desať úderov na Schauffeleho. CJ Cup sa presunul do Nevady kvôli koronavírusovým cestovným obmedzeniam z Kórejskej republike.

-jj-

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv