Neprehliadnite

CJ Cup: DJ má koronavirus, svetová jednotka vynechá turnaj v Las Vegas

 

Svetová golfová jednotka Dustin Johnson má koronavírus. Americký hráč kvôli tomu nebude tento týždeň štartovať na turnaji PGA Tour v Las Vegas.

„Samozrejme som nesmierne sklamaný. Veľmi som sa na turnaj tešil, ale urobím všetko, aby som bol späť čo najskôr,“ uviedol Johnson vo vyhlásení. Testovaniu sa podrobil potom, čo sa u neho objavili príznaky choroby.

Tridsaťšesťročný golfista má za sebou mimoriadne úspešný rok. Po prvý raz ovládol celkové poradie lukratívneho FedEx Cupu, vyhral tri turnaje a vrátil sa do čela rebríčka golfových profesionálov. Nedávno bol druhýkrát v kariére vyhlásený za najlepšieho Hráča roku na PGA Tour. Naposledy hral koncom septembra na US Open, kde obsadil šieste miesto.

Na preloženom lasvegaskom turnaji CJ Cup si namiesto neho zahrá náhradník J. T. Poston. DJ sa môže podľa pravidiel PGA Tour vrátiť po desaťdennej karanténe. Budúci týždeň by sa tak mohol objaviť na Zozo Championship v klube Sherwood v kalifornskom Thousand Oaks.

Práve v tomto klube má Johnson svoju základňu a hráva tam aj s hokejovou legendou Waynom Gretzkým, otcom jeho životnej partnerky Pauliny. Od znovuobnovenia sezóny PGA Tour po koronavírusovej pauze v polovici júna malo pozitívny test na Covid-19 jedenásť hráčov.

-jj-

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv