Neprehliadnite

Balearic Championship: Tenista Nadal vymení raketu za golfové palice

 

Elitný tenista Rafael Nadal sa po zisku trinástej trofeje na antukovom grandslame Roland Garros a pred ďalším turnajom ATP opäť oddá svojej druhej vášni – golfu. Španielska hviezda si od soboty na rodnej Mallorke zahrá turnaj proti profesionálom.

Nadal má golfový hendikep 0,3, takže sa určitý vzdor voči golfovým profesionálom tak trochu očakáva. Druhý tenista svetového rebríčka sa na baleárskom šampionátu ocitne v spoločnosti 23 profesionálov a 36 ďalších amatérov.

Na golfovom turnaji na Mallorke sa zúčastnil napríklad aj tento rok v lete počas koronavírusovej pauzy a nebol ďaleko od víťazstva. Až v závere 34-ročný Španiel klesol z vedúcej pozície na konečné sympatické štvrté miesto.

Po odpočinku s golfovými palicami sa Nadal vráti na kurty a v Paríži na halovom turnaji v Bercy bude od 2. novembra útočiť na 36. titul z Masters. Ak sa mu to podarí, tak vyrovná rekord Novaka Djokoviča. Hviezdny Srb sa budúci týždeň predstaví na turnaji vo Viedni, do francúzskej metropoly potom nepocestuje.

-jj-

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv