Neprehliadnite

Woodsova palica za rekordnú sumu!

 

Azda najslávnejšia golfová palica má svojho nové majiteľa. Záložný putter Scotty Cameron Newport 2, s ktorým Tiger Woods triumfoval na štrnástich z pätnástich major turnajoch, vydražili za rekordnú čiastku 154.928 USD (132.440 eur).

Víkendová dražba ikonického putteru v populárnej golfovej aukčnej sieni Golden Age Auctions, ktorá na začiatku tohto kalendárneho roka predala slávne hodinky Rolex od Jacka Nicklausa, začala na čiastke 1000 amerických dolárov.

Z lukratívnej série Scotty Cameron, ktorú vytvorili osobne pre Tigra Woodsa, existuje už len minimum exemplárov.  Tento konkrétny putter pochádza z roku 2001. Mimochodom, záložný putter mal Woods vždy po ruke pre prípad, že by sa niečo stalo s tým, ktorý mal legendárny Američan vo svojom vaku.

Mimochodom, nejedná sa o prvý putter, ktorý sa takto predal v aukcii. Vlani zaplatil za jeden taký iný nemenovaný golfový nadšenec necelých 90.000 amerických dolárov. Oba puttre majú drobné odchýlky od originálu, s ktorým Woods ešte stále hrá. Ten aktuálne vydražený je prakticky identický, predovšetkým čo sa týka gripu a najrôznejších motívov, ktoré sú na ňom vytlačené.

 

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv