Neprehliadnite

Payne’s Valley Cup: Dizajnér Woods otvoril prvé verejné ihrisko

 

Exhibičný turnaj Payne’s Valley Cup bol súčasťou oficiálneho otvorenia nového ihriska v rezorte Big Cedar Lodge v Missouri, ktoré je prvou verejnou osemnástkou s rukopisom Tigra Woodsa. Tímový súboj dvojíc ovládli Woods s Justinom Thomasom na ikonickej 19. jamke.

V podstate to bola taká malá a nečakaná náhrada za Ryder Cup, ktorý sa mal konať posledný septembrový týždeň. Kvôli pandémii koronavírusu však súboj USA a Európy preložili na budúcu sezónu. Woods a Thomas totiž vyzvali Roryho McIlroya zo Severného Írska a olympijského šampióna Justina Roseho z Anglicka.

Prvých šesť jamiek sa hralo formátom fourball a úvodný bod na nich získali McIlroy s Roseom. Ďalších šesť jamiek obstaral formát foursome a Woods s Thomasom na nich vyrovnali stav zápasu na 1:1. Záverečné single víťazov neurčili, pretože Rose porazil Woodsa o jamku a Thomas McIlroya o dve. Nerozhodný stav 2:2 tak posunul súboj na 123 yardov dlhý trojpar 19. jamky, kde sa najbližšie k jamke trafil Thomas.  Na rozstrele sa navyše zúčastnili Jack Nicklaus a Gary Player.

„Kedykoľvek môžeme byť spolu a užiť si množstvo zábavy je skvelé, navyše pre dobrú vec,“ usmieval se autor víťaznej rany, ktorá skončila necelé tri metre od jamky. Celá akcia mala samozrejme charitatívny podtext, keď vybrané peniaze putovali na účet Stewart Family Foundation. Akciu si užíval tiež Woods, pre ktorého išlo o posledný súťažný test pred obhajobou titulu na Zozo Championship. Tento ívent sa uskutoční v druhej polovici októbra v Sherwood Country Clube.

Počas exhibície v Missouri pritom Woods plnil nielen úlohu profesionálneho golfistu, ale tiež architekta ihriska, ktoré vznikalo na počesť Payna Stewarta od roku 2017. „Som pyšný na všetkých, ktorí priložili ruku k dielu a vďaka ktorým bolo všetko toto možné. Mať tu všetkých bolo pre mňa výnimočné,“ skonštatoval Woods.

 

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv