Neprehliadnite

McIlroy sa stal otcom tesne pred záverom play-off FedEx Cupu

 

V poslednej dobe nepôsobil Rory McIlroy na turnajoch zrovna sústredene. Hoci na PGA Tour vrcholí sezóna a vo FedEx Cupu sa hrá o rozprávkovú odmenu v podobe 15 miliónov USD, golfová hviezda na diaľku nervózne očakávala narodenie prvého potomka.

Dcérka Poppy Kennedy McIlroyová si azda ani nemohla vybrať „vhodnejší“ termín príchodu na svet. McIlroy minulý týždeň na turnaji v Olympia Fields v Chicagu nakoniec skončil delený dvanásty. Severoírsky borec však priznal, že už viac ako týždeň je na špagátiku a čaká horúci telefonát z domov.

Bol dokonca pripravený odstúpiť z finálového kola posledného turnaja sezóny v Atlante, len aby o veľký životný okamžik neprišiel. Čo sa nestane, pretože Poppy prišla na svet práve včas, aby pyšný otec stihol aj záverečný ívent play-off FedEx Cupu – Tour Championship.

Dcéra sa narodila v pondelok na Floride a McIlroy novinku oznámil na sociálnych sieťach pred štvrtkovou cestou do Atlanty, kam dorazil ako posledný z elitnej tridsiatky hráčov McIlroy sa môže stať prvým hráčom, ktorý trikrát ovládne FedEx Cup. Na Tour Championship bude štartovať ako jedenásty nasadený, sedem úderov za lídrom seriálu Dustinom Johnsonom.

-jj-

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv