Neprehliadnite

Hviezdny Woods potvrdil účasť na ďalšom turnaji

 

Ostrosledovaný Tiger Woods odtajnil svoje ďalšie plány. Ešte než bude obhajovať svoj vlaňajší titul na US Masters, stihne ešte inú obhajobu. Koncom októbra vyrazí na ívent Zozo Championship, ktorý sa však namiesto Japonska uskutoční v Sherwood Country Clube.

Pre Woodsa sa jedná o veľmi dobre známe kalifornské prostredie. Práve v Sherwoode totiž organizoval od roku 2000 do roku 2013 svoj turnaj World Challenge, ktorý v tomto medziobdobí hneď päťkrát vyhral! Zozo Championship, ktorého premiérový ročník vlani vyhral práve Tiger a pripísal si tak rekordné 82. víťazstvo na PGA Tour, sa mal hrať pôvodne v Accordia Golf Narashino Country Clube v krajine vychádzajúceho slnka.

Tam ale hráčov PGA Tour tento rok nepustí pandémia koronavírusu Covid-19, a tak sa bude hrať od 22. do 25. októbra v Kalifornii. „Som sklamaný z toho, že v tomto roku nemôžeme hrať v Japonsku, ale Sherwood Country Club je skvelým záložným plánom a viem, že to bude báječný šampionát,“ odkázal Woods v oficiálnom vyhlásení. Americký borec sa naposledy ukázal na turnaji na US Open, kde neprešiel katom. Tento utorok ale s Justinom Thomasom vyhral prvý ročník Payne’s Valley Cupu, ktorým oficiálne otvoril svoje prvé nadesignované verejné ihrisko v USA.

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv