Neprehliadnite

Hrdý otec McIlroy už vymieňa plienky

 

Elitný golfista Rory McIlroy prežíva jedno z najkrajších životných období a to nie vďaka golfu. Ako čerstvý otec dcérky Poppy Kennedy zrazu rieši iné problémy, než kontrolovanie drajvu, či  dĺžku odpalu.

Tridsaťjedenročný Severný Ír sa stal otcom v pondelok 31. augusta, keď spoločne s manželkou Erikou privítali na svete svoju prvorodenú dcéru. Rory následne vyrazil na Tour Championship, na ktorom obsadil delenú ôsmu priečku. Pre McIlroya to je najlepší výsledok od júnového reštartu PGA Tour pred koranívursovou pauzou. Po pôrode, akoby sa hneď upokojil.

„Myslím, že v minulosti sa mi moc nedarilo nebrať si prácu domov. Väčšinou som si ju domov bral a tá potom ovplyvňovala moju náladu a celkovo to, aký som bol. Myslím, že táto nová a trošku iná perspektíva mi určite pomáha. Už som vymenil svoje prvé dve plienky, na čo som skutočne pyšný,“ prezradil šampión štvornásobný major šampión.

 

 

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv