Neprehliadnite

DJ má koronavírus, vynechá turnaj v Las Vegas

 

Svetová golfová jednotka Dustin Johnson má koronavirus. Americký hráč kvôli tomu nebude tento týždeň štartovať na turnaji PGA Tour v Las Vegas.

„Samozrejme som nesmierne sklamaný. Veľmi som sa na turnaj tešil, ale urobím všetko, aby som bol späť čo najskôr,“ uviedol Johnson vo vyhlásení. Testu sa podrobil potom, čo sa u neho objavili príznaky nemoci. Tridsaťšesťročný golfista má za sebou mimoriadne úspešný rok. Po prvý raz ovládol celkové poradie FedEx Cupu, vyhral tri turnaje a vrátil sa do čela svetového rebríčka.


Nedávno ho druhýkrát v kariére vyhlásili za najlepšieho Hráča roku na PGA Tour. Naposledy hral koncom septembra na US Open, kde obsadil šieste miesto. Na turnaji CJ Cup v púštnom meste hazardu sa namiesto neho predstaví náhradník J. T. Poston. Johnson sa môže podľa pravidiel PGA Tour vrátiť do súťažného kolotoča po desaťdennej karanténe.

V druhej polovici októbra by sa tak mal objaviť na ívente Zozo Championship v klube Sherwood v kalifornskom Thousand Oaks. Práve v tomto klube má Johnson svoju základňu a hráva tam i s hokejovou legendou Wayneom Gretzkým, otcom svojej dlhoročnej partnerky Pauliny. Od znovuobnovenia sezóny PGA Tour po koronavírusovej pauze v polovici júna malo pozitívny test na Covid-19 jedenásť hráčov.

-jj-

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv