Neprehliadnite

ANA Inspiration: Spilková odstúpila v Rancho Mirage pre problémy s chrbtom

 

Česká golfistka Klára Spilková odstúpila po prvom kole z major turnaja ANA Inspiration v americkom Rancho Mirage. Dôvodom predčasného ukončenia íventu sú problémy s chrbtom.

Dvadsaťpäťročná pražská rodáčka, ktorá koncom augusta skončila trinásta na turnaji európskeho okruhu LET v Beroune, zahrala vo štvrtkom úvodnom dejstve tri údery nad par a bola na delenom 77. mieste. Do druhého kola už dnes nenastúpila.

„Odstúpila kvôli bolestiam v oblasti bedrovej chrbtice. Po prvý raz ich pocítila už v úvodnom kole a potom sa to zhoršilo, takže nebola schopná vykonať rotáciu. Nasledujúce dni strávi v rukách fyzioterapeutov. Cieľom je štart na ďalšom turnaji LPGA v Portlande,“ stojí v tlačovej správe.

Česká profesionálka s olympijskými skúsenosťami z Ria de Janeira Spilková v súčasnosti hrá druhú sezónu na najprestížnejšom ženskom profesionálnom okruhu LPGA. Pri prvom tohtoročnom štarte skončila v januári ôsma v Boca Raton a zaznamenala najlepší český výsledok v histórii zámorskej túry.

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv