Neprehliadnite

Wyndham Championship: Si Woo Kim dal takmer dve esá v jednom kole

 

Kórejčan Si Woo Kim má Wyndham Championship rád. Pred štyrmi rokmi si tam pripísal svoje premiérové víťazstvu na PGA Tour v kariére a v tejto sezóne to má v Greensboro rozohrané opäť skvele. V 3. kole sa osamostatnil vo vedení aj vďaka esu, pričom ďalší hole-in-one skončil len tesne vedľa jamky.

Kim sa už v Sedgefield Country Clube delil o vedenie po druhom dejstve. Na prvom mieste sa potom osamostatnil v sobotu na trojparovej jamke číslo tri, na ktorej poslal loptičku zo 147 metrov 8-železom z odpaliska priamo do jamky! Ázijský borec mal veľký apetít a nemuselo zostať len pri jednom údere snov.

Veľmi blízko hole-in-one totiž bol Kim tiež na trojparovej dvanástke, ktorá je dlhá dokonca 180 metrov! Tentoraz jeho rána 5-železom len jemne olízala jamku. Bolo z toho napokon parádne kolo za 62 rán (-8), a to aj napriek tomu, že na sedmičke zahral Kórejčan bogey. Celkovo sa posunul na skóre -18 a pred nedeľným finále, má náskok dvoch rán.

Na delenom druhom mieste sú v Greensboro americkí golfisti Rob Oppenheim a Doc Redman, pričom obaja sa zatiaľ zastavili na skóre šestnásť úderov pod par. O ďalšiu ranu späť je ich krajan Billy Horschel. Najlepšie kolo dňa však zahral Jim Herman, ktorý sa vďaka 61 ranám posunul na piatu priečku (-14).

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv