Neprehliadnite

Northern Trust: Dvaja hráči atakovali 59 úderov, Scheffler šancu využil

 

Hneď dvaja hráči atakovali nový rekord na PGA Tour, keď na turnaji Northern Trust mohli zahrať kolo pod 60 úderov. Zatiaľ, čo skúsený Dustin Johnson šancu nevyužil a zastavil sa na skóre 60, Scottie Scheffler zapisoval pozoruhodných 59 úderov!

Po druhý raz v histórii tak na najprestížnejšej túre zahrali dve skóre za 60 rán a lepšie. Pritom bývalý svetový líder DJ v jednom momente dokonca ohrozoval rekord iného Američana Jima Furyka, ktorý sa v roku 2016 na ívente Travelers Championship blysol so skóre za 58 úderov. Lenže Johnson na záverečných siedmich jamkách hral už len v pare, keď nevyužil niekoľko nádejných príležitostí.

Scheffler svoje životné kolo dohral vo chvíli, keď DJ do druhej rundy len vstupoval. A vďaka dvanástim berdíkom sa stal len jedenástym hráčom v histórii PGA Tour, ktorý na magické golfové číslo 59 dosiahol. Pre zámorského borca sa však nejednalo o prvú tohtoročnú 59-tku. Pod hranicu 60 úderov zahral už počas koronavírusovej pauzy v jednom tréningovom kole doma v Dallase.

„Vtedy sme si skrátka išli len-tak zahrať. Bola to zábava,“ zaspomínal Scheffler, ktorý tentoraz musel na poslednej päťparovej jamke zahrať birdie. Po úspešnej druhej rane do grínu a vydarenom dvojpate z 27,5 metra sa mu to podarilo. „Rozhodne som bol nervózny, veľmi nervózny pri oboch ranách. Ale možno mi to pomohlo sa ešte o niečo viac sústrediť,“ dodal na vysvetlenie Scheffler.

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv