Neprehliadnite

Czech Masters: Siedmy ročník v ďalšej sezóne

 

V poradí siedmy ročník turnaja Czech Masters z kalendára European Tour sa mal uskutočniť v aktuálnej sezóne. O jeho zrušení rozhodla koronavírusová pandémia. Českí organizátori íventu na ihrisku Albatross neďaleko Prahy však už teraz sľubujú, že v budúcej sezóne sa turnaj opäť uskutoční.

V aktuálnej sezóne však nedošlo len k vynútenému zrušeniu českého turnaja European Tour. Rovnaký osud postretol aj dve májové akcie Challenge Tour, ktorá sa mala hrať začiatkom júla na Slovensku. Šéf promotérskej spoločnosti Relmost Peter Dědek, , ktorý sa nedávno stal novým majiteľom hokejového klubu v Pardubiciach, priznal, že vďaka včasnému marcovému rozhodnutiu ušetrili milióny českých korún.

„Situáciu sme odhadli úplne presne. Museli sme sa rozhodnúť rýchlo, pretože sme boli tesne pred spustením reklamnej kampane k tohtoročnému Czech Masters. Pripravená bola aj tlačová konferencia a mali sa rozbehnúť zmluvne viazané reklamné plnenia pre partnerov turnaja. Mali sme uzavreté dohody s hlavnými tvárami turnaja. Pokiaľ by sme v tej chvíli nereagovali včas, spôsobilo by to zbytočné finančná straty,“ povedal pre české médiá Dědek.

Nadšenci okolo šéfa promotérskej spoločnosti však už teraz myslia na budúcu sezónu, do ktorej chcú presunúť aj neodohraný 7. ročník Czech Masters. „Turnaj je odložený na rok 2021. V kalendári European Tour máme potvrdený termín 19. – 22. augusta opäť na Albatrosse. Páči sa nám formát so zúženým štartovným polom, kde by sa hralo bez katu. Ak totiž zaistíte účasť hviezd typu Els, Westwood, Donald, Lowry alebo napríklad Stenson, chcete mať záruku, že zostanú v hre všetky štyri dni,“ prezradil Dědek.

 

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv