Neprehliadnite

„Varenie mi príliš nejde,“ priznal Angličan Fleetwood

 

Anglický borec Tommy Fleetwood sa ako jeden z posledných golfistov opäť zapojil do súťažného kolotoča, ktorý mal vynútenú pauzu pre koronavárusovú pandémiu. Pred svojim prvým íventom po reštarte na 3M Open tak mal pre médiá množstvo nových a zaujímavých informácií.

Fanúšikom sa naposledy ukázal v marci. Odvtedy nastala rošáda v živote všetkých ľudí a tak aj golfisti trávili viac svojho času s rodinou. Fleetwood sa okrem iného snažil pomôcť aj v kuchyni, ale súčasne dodal, že to nie je priestor, v ktorom sa cíti dobre. „Môj výkon, keď som sa snažil urobiť Milánske kura, bol veľmi slabý,“ prezradil pred štartom turnaja v TPC Twin Cities. „Hneď potom som sa rozhodol vzdať sa kariéry kuchára,“ dodal s úsmevom.

Svoj nečakaný voľný čas trávil predovšetkým so svojou rodinou, manželkou Clare a čoskoro trojročným synom Frankiem. Okrem toho dosť často čítal, sledoval televíziu a samozrejme hral golf. „Bol to krásny čas strávený s rodinou. Strávili sme spolu množstvo času, čo sa nám pravdepodobne tak skoro už nestane,“ priznal Fleetwood.

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv