Neprehliadnite

The Memorial: Po druhej runde vedú Finau a Palmer, Woods so šťastím do finále

 

Po dvoch kolách sa na turnaji The Memorial delia o pozíciu lídra Američania Tony Finau a Ryan Palmer so skóre -9. S veľkou stratou 12 úderov na najlepších hráčov pôjde do víkendu Tiger Woods, ktorý sa s výkonom +3 len tak-tak prešiel katom, pričom figuruje na 64. mieste.

Vedúcej dvojici golfistov dýcha usilovne na krk Španiel Jon Rahm, ktorý so stratou jedného úderu má šancu stať sa po turnaji po prvý raz v kariére svetovou jednotkou. Päťnásobný šampión turnaja, ktorý organizuje legendárny Jack Nicklaus, nemal dobrý deň. Zaznamenal totiž double bogey a na ďalších piatich jamkách nesplnil normu o ranu. V hre sa udržal vďaka trom berdíkom. Kolo zakončil s výsledkom +4 a z deleného 18. miesta sa výrazne prepadol.

Problémy na náročnom ihrisku v Muirfield Village však mali aj ďalší elitní golfisti. Nedávna svetová jednotka Dustin Johnson skončila na skóre +16, ešte hrošie dopadol Bryson DeChambeau. O kat sa pripravil na päťparovej jamke číslo 15, ktorú zahral na desať úderov a predviedol najhorší tak svoj výsledok, ktoré zaznamenal na dokončených turnajoch PGA Tour.

Pritom od amerického sympatického golfistu s typickou bekovkou na hlave DeChambeaua sa v Dubline očakával lepší výkon. Pred íventom The Memorial skončil sedemkrát za sebou v Top 10, devätnásťkrát v rade predviedol kolo v pare ihriska a lepšie. Navyše, pred dvoma týždňami ovládol turnaj v Detroite. Lenže v posledných mesiacoch zmenil hru, pracoval na fyzickej kondícii, takže jeho drajvy teraz lietajú až do vzdialenosti 370 m, vďaka čomu sa ocitá úplne mimo bežnej normy.

DeChambeau predviedol v druhom kole turnaja The Memorial divokú jazdu, striedal birdie a bogey, ako na štrnástej jamke, kde prvou ranou trafil vodu a par už nezachránil. Jeho neštandardné predstavenie vyvrcholilo na pätnástke. Naštrbený DeChambeau sa potom dostal aj do hádky s rozhodcami, keď sa snažil vyhádať úľavu na jednu z jeho loptičiek, ktorá skončila tesne v aute. Verdikt však nezmenil ani druhý arbiter a tak fyzicky disponovaný Američan zakončil napokon jamku na desať rán, takže zo skóre +1 bolo razom +6.

 

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv