Neprehliadnite

Molinari vymenil zahmlený Londýn za slnečnú Kaliforniu

 

Taliansky golfista Francesco Molinari sa rozhodol k zásadnému životnému kroku. Po 11 rokoch sa rozhodol opustiť Londýn a spoločne s rodinou sa presťahoval do Kalifornie. Hviezda posledného Ryder Cupu tak naznačila, že sa plánuje výraznejšie presadiť zámorskou okruhu PGA.

Na druhú stranu, odchodom z britskej metropoly, Molinari príde o pravidelnú spoločnosť Angličana Tommyho Fleetwooda, s ktorým vytvorili produktívnu rydercupovú dvojicu. „Boli to dosť zvláštne mesiace pre všetkých, museli sme čeliť výzvam, ktoré by nám nikdy neprišli možné. Ako u mnohých mojich kolegov aj mne dala táto vynútená pauza možnosť posadiť sa popremýšľať o mnohých veciach,“ začal 37-ročný Talian vo svojom odkaze na sociálnej sieti.

„Uvažoval som na tým, čo by som chcel v najbližších rokoch dosiahnuť v kariére. A to nielen z pohľadu môjho profesionálneho, ale aj s ohľadom na rodinu. Preto sme sa rozhodli po jedenástich rokoch opustiť Londýn a Veľkú Britániu. Naša ďalšia životná kapitola bude v Kalifornii, kde budeme azda v bezpečí, šťastní a strávime spolu viac času ako rodina. Aj to je to, čo ma teraz dosť zamestnáva a nepúšťa ku golfu,“ dodal.

Šampión The Open z roku 2018 neprežíva zrovna top formu, vo svetovom rankingu sa prepadol už na chvost tretej desiatky. Prvú možnosť vylepšiť si túto bilanciu pritom bude mať až v auguste, keď sa vráti do kolotoča turnajov majorom PGA Championship.

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv