Neprehliadnite

Biely dom vyšiel v ústrety všetkých hráčom PGA Tour

 

Koncom mesiaca júl definitívne padla pre všetkých hráčov PGA Tour povinnosť podstúpiť štrnásťdňovú karanténu po príjazde do Spojených štátov amerických. Informoval o tom Biely dom, ktorý umožní rýchlejšie zapojenie do súťažného kolotoča tiež hráčkam na LPGA Tour.

Zmena prišla len tesne pred týždňami, keď sa bude v zámorí hrať najskôr WGC-FedEx St. Jude Invitational a potom tiež úvodný tohtoročný major PGA Championship. Niektorí hráči tak na tieto akcie môžu doraziť na poslednú chvíľu. Platí to predovšetkým pre Angličanov Lee Westwooda a Eddieho Pepperella, ktorí sa v minulý týždeň zúčastnili domáceho Betfred British Masters.

Podľa všetkého novú výnimku využijú až s ohľadom na PGA Championship. Pepperell totiž na turnaj v Memphise v tomto týždni ani nie je prihlásený a Westwood stále ešte zvažuje, či naň z Európy narýchlo odcestuje. „Viem, že zrušili dvojtýždennú karanténu, ale stále sa momentálne necítim na to, skočiť do lietadla na 12 hodín. Mám dojem, že by som v tomto týždni nebol vo svojej komfortnej zóne, keby som do Memphisu išiel. Necítil by som sa v pohode hrať ten turnaj,“ naznačil Westwood.

Ostrovný borec tak podľa všetkého rovnako ako Pepperell dorazí až na budúci týždeň na ihrisku TPC Harding Park, kde sa bude konať PGA Championship. V prípade  oboch bude stačiť, keď prejdú klasickým testom na Covid-19 v turnajovom týždni. Nejde pritom len o nich, výnimka sa vzťahuje tiež na ich kedíkov, trénerov a fyzioterapeutov. Rodinní príslušníci, vrátane tých najbližších, však majú naďalej smolu a hráči sa tak budú musieť zaobísť na turnajoch bez nich.

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv