Neprehliadnite

Travelers Championship: Hughes vedie po životnej runde turnaj v Cromwelle

 

Tretí turnaj PGA Tour po koronavírusovej pauze vedie v Cromwelle kanadský golfista Mackenzie Hughes vďaka najlepšiemu kolu v kariére. Až 158. hráč svetového rankigu obišiel ihrisko na 60 rán a so skóre -10 má náskok troch úderov na trio súperov vrátane svetové jednotky Roryho McIlroya zo Severného Írska.

Hughes predviedol vo štvrtok na Travelers Championship desať berdíkov z toho šesť na druhej deviatke. Šancu mal aj na pokorenie hranice 60 úderov, čo sa zatiaľ na zámorskom okruhu podarilo desiatim hráčom, ale na poslednej jamke o ňu prišiel. Práve na tomto ihrisku TPC River Highlands zahral Američan Jim Furyk v roku 2016 zatiaľ rekordný výkon PGA Tour 58 úderov.

Turnaj v Cromwellu prišiel ešte pred začiatkom o niekoľko hráčov svetovej špičky kvôli vírusu Covid-19. Štvorka renkingu Brooks Koepka či Graeme McDowell odstúpili kvôli tomu, že sa nakazili ich kedíci. Svetová päťka a víťaz predchádzajúceho turnaja v Hilton Head Webb Simpson zase oznámil pozitívny test u člena rodiny.

Moje testy boli všetky negatívne, ale cítim zodpovednosť postarať sa o rodinu a ochrániť chlapcov v štartovnom poli,“ prezradil Simpson predtým, než zamieril domov do karantény. Z hráčov na okruhu PGA majú koronavírus Nick Watney, Cameron Champ a Denny McCarthy, u ktorého objavili nákazu dnes v priebehu turnaja v Cromwelle. Dvadsaťsedemročný Američan preto okamžite odstúpil z turnaja a podľa pravidiel PGA ho čaká desaťdenná karanténa.

-jj-

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv