Neprehliadnite

Travelers Championship: Champa vyradil Covid-19

 

Ďalšieho nakazeného hráča hlási elitný golfový okruh PGA Tour. Cameron Champ podstúpil test v utorok, potom čo dorazil do dejiska blížiaceho sa turnaje v Cromwelle. Dvadsaťpäťročný Američan mal pozitívny nález a na Travelers Championship, ktorý začína vo štvrtok, štartovať nebude.

Jeden z golfistov s najdlhším odpalom na PGA Tour, ktorý počas kariéry na okruhu získal dva tituly, dopadol podobne ako minulý týždeň Nick Watney na ívente v Hilton Head, z ktorého odstúpil pred druhým kolom. Champ v Hilton Head neštartoval, predtým pri obnovení sezóny vo Fort Worthe obsadil 14. miesto.

Fyzicky som sa cítil skvele, takže ma prekvapilo a súčasne sklamalo, keď som sa dozvedel výsledok testu,“ skonštatoval Champ v o vyhlásení PGA Tour. Zámorského borca čaká najmenej desaťdenná karanténa a ďalšie testy, než sa bude môcť na súťažný okruh vrátiť.

Počas kariéry získal Champ na PGA Tour dva tituly. V Cromwelle sa nepredstaví ani bývalá svetová štvorka Graeme McDowell zo Severného Írska, pretože sa koronavirusom nakazil jeho caddie. Samotný McDowell mal vzorku negatívnu, napriek tomu sa rozhodol odstúpiť.

-jj-

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv