Neprehliadnite

RBC Heritage: Poulter a Hubbard začali bezchybne, Watney odstúpil pre Covid-19

 

Po bezchybnom úvodnom kole vedú Angličan Ian Poulter a Američan Mark Hubbard golfový turnaj v Hilton Head, ktorý je druhou akciou PGA Tour po koronavírusovej pauze. Oba zahrali vo štvrtok sedem rán pod par. Za nimi nasleduje sedem súperov so skóre -6.

Pred druhým kolom z turnaja odstúpil Nick Watney potom, čo mal pozitívny test na koronavírus. Američan, ktorý do Hilton Head cestoval súkromne a nebol v charterovom lete vypravenom PGA, je prvým hráčom na okruhu, u ktorého sa nákaza objavila. „Zvládnuť kolo bez bogey je dosť dôležité. Kedykoľvek sa vám to podarí, znamená to, že ste hrali fakt dobre,“ reagoval Poulter, ktorý si pripísal na siedmich jamkách birdie. Hubbard, ktorý doteraz nevyhral žiadny turnaj PGA Tour, sa na druhej päťparovej jamke blysol dokonca eaglom.

Jeden z favoritov, Jordan Spieth, síce na tretej jamke zaznamenal triple bogey, ale potom situáciu zachránil ôsmimi birdie a delí sa o desiate miesto. V akcii boli aj prví traja hráči svetového rebríčka Rory McIlroy, Jon Rahm a Justin Thomas. Ani jeden z nich sa nedostal pod par ihriska a čaká ich boj o kat. Turnaj RBC Heritage sa zvyčajne koná v apríli týždeň po US Masters, ale kvôli pandémii koronavírusu ho preložili. PGA Tour sa po nútenej pauze znovu rozbehla minulý týždeň, keď vo Fort Worthe zvíťazil Američan Daniel Berger.

-jj-

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv