Neprehliadnite

RBC Heritage: Po dvoch rundách diktuje tempo Američan Simpson

 

Novým lídrom golfového turnaja PGA Tour v Hilton Head sa stal Američan Web Simpson. Niekdajší šampión US Open a aktuálne deviaty hráč svetového rebríčka zahral v druhom dejstve deväť berdíkov proti trom bogey a má náskok jednej rany pred krajanom Brysonom DeChambeauom a Kanaďanom Coreym Connersom.

Podarilo sa mi párkrát zachrániť par, čo ma udržalo v laufe, ale zahodil som tri rany po fyzických chybách. Ale radšej fyzické chyby než tie mentálne,“ skonštatoval Simpson. Na bezchybný výkon z prvého dňa dlho nadväzoval Angličan Ian Poulter, ale nakoniec na dvoch jamkách nenaplnil normu, zhoršil sa o päť úderov a prepadol sa z prvej pozície na šiestu.

Až do tretej desiatky poradia sa prepadol Američan Mark Hubbard, ktorý sa s Poulterom po štvrtku delil o vedenie. Druhý turnaj PGA po reštarte sezóny poznamenal pozitívny test na koronavírus, ktorý odovzdal Nick Watney. Američan, ktorý do Hilton Head cestoval súkromne a nebol v charterovom lete vypravenom PGA, je prvým hráčom na okruhu, u ktorého sa nákaza objavila.

Tridsaťdeväťročný hráč kvôli tomu do druhého kola nenastúpil. V reakcii na jeho ochorenie otestovala PGA v piatok jedenásť ľudí, ktorí s ním boli v úzkom kontakte. Vyšetrenie absolvovali dvaja hráči, ktorí s ním išli úvodné kolo, a všetci kedíci. avšak sobotňajšie výsledky u nich nákazu nepreukázali. Inak čistý Watney tak musí teraz ísť na desať dní do izolácie.

Vrátiť sa môže až potom, čo bude mať negatívne dva testy s odstupom 24 hodín. Turnaj RBC Heritage sa zvyčajne koná v apríli týždeň po US Masters, ale kvôli pandémii koronavírusu bol preložený. PGA Tour sa po nútenej pauze znovu rozbehla minulý týždeň, keď vo Fort Worthe zvíťazil Američan Daniel Berger.

-jj-

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv