Neprehliadnite

RBC Heritage: Do finálového kola ide v Hilton Head z prvej priečky kvarteto hráčov

 

Pred posledným kolom druhého turnaja PGA Tour po koronavírusovej pauze sa delí o priebežné vedenie hneď štvorica golfistov. Na Webba Simpsona sa v Hilton Head dotiahli jeho americký krajan Ryan Palmer, Angličan Tyrrell Hatton a Abraham Ancer z Mexika. Všetci majú po troch dňoch 15 rán pod par.

RBC Heritage sľubuje napínavý záver, pretože ďalší traja hráči zaostávajú len o jednu ranu a osem golfistov o dve. Skóre -14 má mimo okrem iných aj šampión z minulého týždňa vo Fort Worthe Daniel Berger. „Bude to ešte zaujímavé,“ komentoval zamotanú situáciu Simpson, víťaz majoru US Open z roku 2012.

Svetová jednotka Rory McIlroy po nevydarenom úvodnom kole stráca na čelo päť úderov, z druhej stovky poradia sa posunul na delené 28. miesto. Po pozitívnom teste Nicka Watneyho na koronavírus sa žiadny ďalší neobjavil. Watney kvôli nákaze nenastúpil do druhého kola.

-jj-

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv