Neprehliadnite

Drive On Championship: LPGA Tour začne na konci júla, reštart bude v Ohiu

 

Elitný okruh golfistiek LPGA sa po piatich mesiacoch rozbehne 31. júla novým turnajom v Tolede v americkom štáte Ohio. Tam bude hneď nasledovať ďalšia akcia a na ňu už budú mať prístup aj diváci. Program po koronavírusovej kríze potvrdilo vedenie súťaže.

Golfistky vrátane najlepšej českej profesionálky Kláry Spilkové majú prerušenú sezónu od konca februára. Reštart obstará premiérový Drive On Championship v Toledu bez publika, Marathon LPGA Classic o týždeň neskôr v meste Sylvania už bude s fanúšikmi. „Tento nový turnaj nám umožní vyskúšať protokoly na Covid-19, na Marathonu už budeme môcť aj divákov znovu privítať,“ poznamenal komisionár LPGA Mike Whan.

Profesionálni golfisti už PGA Tour znovu rozohrali počas uplynulého víkendu v texaskom Fort Worth. Diváci na Charles Schwab Challenge prístup však nemali. Majory tak zostali v ženskom kalendári štyri z piatich – ANA Inspirace, US Open a LPGA Championship sú odložené na september, British Open by sa mal uskutočniť od 20. augusta v Škótsku. Evian Championship francúzski organizátori už zrušili.

-jj-

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv