Neprehliadnite

US PGA Tour sa pripravuje na reštart, na svete je manuál obmedzení

 

Najprestížnejšia svetová séria US PGA Tour vymedzila pred svojim reštartom nekompromisné podmienky. Z turnaja na turnaj budú hráčov prepravovať charterové lietadlá, golfisti budú  ubytovaní vždy spoločne s kedíkmi a rozhodcami v jednom či dvoch hoteloch. A musia tiež počítať s častým testovaním na koronavírus.

Elitný americký okruh, ktorý sa kvôli pandémii zastavil v polovici marca, čaká reštart od 11. júna na turnaji Charles Schwab Challenge v texaskom Fort Worthe. Prvý test budú musieť golfisti podstúpiť ešte doma a ďalší hneď po prílete do dejiska turnaja. Testovaní budú tiež pred každou cestou najatým lietadlom na ďalší turnaj. V prípade nákazy bude musieť hráč do karantény minimálne na desať dní.

Pokiaľ by golfista ochorel počas súťaže potom, čo prešiel katom, obdrží finančnú odmenu odpovedajúce poslednému miestu. Manuál popisujúci bezpečnostné a hygienické opatrenia na US PGA Tour má údajne takmer štyridsať strán. „Neviem, čo mám očakávať. Počítam, že to bude bez fanúšikov, o tom sa nehovorilo. Ale inak moc toho neviem. Nech zavedú akékoľvek obmedzenia, zúčastním sa prvých troch turnajov,“ uviedol bývalý prvý hráč sveta a víťaz štyroch majorov Američan Brooks Koepka.

 

-jj-

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv