Neprehliadnite

Topánky Puma Ignite Pwradapt Caged: Pre ľahšie „swingovanie“

 

Pre dobrý golfový švih, predstavuje stabilita postoja jeden z najdôležitejších predpokladov. Nie náhodou tak práve stabilita zohráva jednu z kľúčových úloh v prípade golfovej obuvi. Za svoje si to vzala tiež značka Puma, ktorá v prípade modelu Ignite Pweadapt Caged prináša dokonale vyvážený mix pohodlia, štýlu aj stability, a to vďaka novej jednotke v sedle boty.

Dotiahnutím šnúrok dôjde k prirodzenému zmäkčeniu chodidla tak, že sa hráč cíti pohodlne a má potrebnú rovnováhu, oporu ďalej umocňuje 360° adaptívny systém. Po celej dĺžke rozmiestnili už predtým osvedčenú penu, ktorá tlmí nárazy a prispieva tak k vyššiemu komfortu. V ponuke figurujú tri farebné varianty, okrem toho sa na vybraných turnajoch objavia aj limitované farebné edície inšpirované práve týmito podujatiami. K dispozícii sú topánky vo veľkosti od šestky po trinástku. Na predajné pulty obuv dorazila vo februári a pár kúpite za 170 eur.

Druhým z tohtoročných modelov výrobcu sú boty Ignite Proadapt. Nájdete ich aj vo verzii s písmenom „X“. Opiera sa o zažité technológie prinášajúce rovnováhu, razanciu a komfort. Opäť sa stretnete s adaptívnym systémom, ku ktorému sa viaže dokonalé dosadnutie boty k chodidlu a ktorý pracuje s prvkami zvyšujúcimi pohodu. Veľkú pozornosť venovali podrážke, ktorá ponúka oporu pri chôdzi aj švihu. Výrobca garantuje ročnú záruku, veľkosť začína od čísla sedem a končí na štrnástke. Cena je 200 euro. Za model X si priplatíte 20 eur, pričom táto verzia dopĺňa rovnomennú kolekciu oblečenia.

Spomínaná kolekcia oblečenia (X) je inšpirovaná sympatickým golfistom Rickiem Fowlerom a jej označenie je pripomienkou desaťročnej spolupráce tohto Američana s renomovaným výrobcom. Určite si ešte spomeniete na jeho oranžové outfity. Práve táto farba sa, tentoraz vo výrazne menšej miere, eklektickou kolekciou vinie. Zlaté akcenty potom napríklad odkazujú na Players Champinship, respektíve na vytúženú pozlátenú trofej z tohto duelu. Kolekcia X zahŕňa polia s výraznou potlačou, či trička s prevahou modrej farby a akcentmi oranžovej či tmavo alebo svetlo modrej farby.

Súčasťou „ikskovej“ série je aj šiltovka s výrazným písmenom P, ktorá dobre odvádza vlhkosť. Nechýbajú svetre a opasky alebo bezspajkové boty, ktoré využijete aj za bránami ihriska a rezortu. Druhou z odevných kolekcií pomenovali Game That Travels a odkazuje na niektoré z najpopulárnejších golfových zastávok. Celkovo ide o osem sérií vzdávajúcich hold najžiadanejším dejiskám. Zahŕňa oblečenie, obuv aj doplnky a verte, že Rickie Fowler, Bryson DeChambeau alebo Gary Woodland vďaka ním budú neprehliadnuteľní. Ako prvá sa objavila kolekcia Saltwater, ku ktorej se viaže bahamský turnaj Hero World Challenge.

-jj-

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv