Neprehliadnite

Ryder Cup 2022: Tiger Woods kapitánom tímu USA?

 

Zatiaľ ešte stále nie je isté, či sa tohtoročný Ryder Cup vo Whistling Straits uskutoční, avšak medzi golfistami sa už špekuluje o prestížnom tímovom súboji v roku 2022. Dôvodom je Tiger Woods, ktorý je údajne horúcim kandidátom na post kapitána tímu USA pre duel s Európou v Taliansku.

Medzi samotnými golfistami sa už Woodsova kandidatúra skloňuje. S bubnom na zajace vyšiel Kevin Na, ktorý neoficiálnu novinku prezradil pre televíznu stanicu Sky Sports. „Mojim cieľom je dostať sa na Ryder Cup v tomto roku. Viem tiež, že ďalší sa má konať v Taliansku a verím, že kapitánom bude Tiger Woods, takže to je ďalšia vec, na ktorú sa sústredím,“ poznamenal Na, ktorý sa informáciu dozvedel od jedného z Woodsových blízkych priateľov.

Woods si pritom už pozíciu kapitána vyskúšal, a to dokonca hrajúceho počas vlaňajšieho amerického triumfu v Prezidentskom pohári. Čo sa týka tohtoročného Ryder Cupu v americkom Wisconsine, ktorý má pôvodný termín stanovený na 22.-27. septembra, figuruje Woods zatiaľ v americkej kvalifikácii na poslednom ôsmom miesto zaisťujúcom priamu účasť súboji USA s Európou.

-jj-

 

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv