Neprehliadnite

PGA Tour bude mať oficiálnu videohru, EA Sport strieda 2K21

 

Golfoví nadšenci sa môžu tešiť na domácu zábavku. Najprestížnejšia golfová PGA Tour bude mať svoju oficiálnu videohru, avšak tradičného výrobcu EA Sport po piatich rokoch vystrieda už čoskoro nová hrá, tentoraz pod hlavičkou spoločnosti 2K.

Golfové videohry od EA Sports boli dlho spájané len s Tigrom Woodsom, ale tvárou poslednej série bol líder svetového rankingu Rory McIlroy. Severný Ír nahradil Woodsa, pretože v tom období sa len neisto vracal medzi elitu a na renomé mu nepridali ani viaceré škandály, kvôli ktorým po roku 2013 opustil obal titulu, ktorý niesol jeho meno od roku 1998! Po dvojročnom čakaní síce uzrela svetlo sveta hra Rory McIlroy PGA Tour, skončilo to ale len u jediného vydania.

Hru síce dlho vývojári zásobovali poctivými updatmi, ale časom aj z tých pomaly zišlo. Golfisti tak vo virtuálnom priestore začali dávať prednosť iným hrám, pričom viacerí siahli po populárnej sérii The Golf Club. Jej tretie vydanie v roku 2018 (v titulu ale s označením roku 2019) dokonca obsahovalo ihriská z PGA Tour, čo bol zrejme základný kameň súčasnej spolupráce.

Práve ľudia z HB Studios, ktorí stoja za sériou The Golf Club, totiž budú pripravovať aj novú oficiálnu videohru PGA Tour. Licencované však už nebudú len ihriská, ale aj turnaje a predovšetkým samotní hráči. Poukazuje na to aj prvých pár sekúnd ukážky z hry, ktoré sú súčasťou prvého traileru. Ten bol vypustený uprostred tohto týždňa a ako to tak vypadá, majú sa všetci golfoví priaznivci na čo tešiť.

-jj-

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv