Neprehliadnite

LPGA Tour dostala zelenú, kedíci sa boja o prácu

 

Vedenie ženskej LPGA Tour rozhodlo v súvislosti s pandémiou koronavírusu Covid-19, že hráčky si môžu na turnajoch až do konca sezóny nosiť vaky samé. Tento fakt sa však stretol s negatívnymi reakciami kedíkov, ktorí sa obávajú, že prídu o svoju prácu.

Zámorská LPGA plánuje reštart prerušenej sezóny koncom júla na ívente Marathon Classic. Ani to ale zatiaľ není isté, problémom by mohol byť fakt, že by sa muselo hrať bez golfových divákov. Fanúšikovia už v tej dobe azda chýbať nebudú musieť a turnaje najlepšieho ženského golfového okruhu sa opäť rozbehnú. Chýbať pri tom však zrejme budú niektorí nosiči vakov, predovšetkým tí lokálni. Ich prítomnosť na turnajoch totiž po novom nebude nutná.

Hráčky dostanú od vedenia okruhu možnosť si vybrať, či chcú na turnaji využiť služieb kedíka, alebo nie. Predovšetkým z dôvodu bezpečnosti, aby tie, ktoré nemajú stáleho nosiča palíc,  nemuseli podstupovať riziko a byť v kontakte s niekým, koho bližšie nepoznajú. „Očakávame, že väčšina hráčok bude využívať svoje stále kedíky. Ide predovšetkým o situáciu okolo lokálnych kedíkov, pri ktorých nepoznáme ich zázemie. Hráčky by sa tak mohli báť o svoje zdravie, keby pracovali s niekým, koho nepoznajú,“ uviedla Christina Lanceová, šéfka mediálnej sekcie LPGA.

-jj-

 

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv