Neprehliadnite

Charles Schwab Challenge: Turnaj vo Fort Worthe najlepšie rozohrali Rose a Varner

 

Olympijský víťaz Angličan Justin Rose a Američan Harold Varner III vedú po úvodnej runde golfový turnaj Charles Schwab Challenge vo Fort Worthe, kde sa po trojmesačnej koronavírusovej pauze znovu rozbehla elitná séria PGA Tour.

Obaja lídri zahrali v Texase v prvom kole na ihrisku Colonial Clubu sedem úderov pod par. „Cítil som sa trochu v útlme. Bolo to skôr ako také súťaživé tréningové kolo. Ale myslím, že všetci sme na tom rovnako,“ skonštatoval bývalý prvý hráč sveta Rose. Všetci hráči museli pred prvým kolom podstúpiť testy na koronavírus. V priebehu hry potom uctili minútou ticha pamiatku George Floyda, symbolicky v 8:46 – práve tak dlho mu kľačal policajt na krku.

Štyridsaťšesťročný Afroameričan zákrok neprežil, čo vyvolalo vlnu protestov nielen po celej Amerike, ale aj v iných kútoch sveta. „Bolo to celkom fajn,“ komentoval poctu Varner, jeden z mála elitných golfistov tmavej pleti, ktorý dlhodobo usiluje o väčšiu rasovú rozmanitosť v profesionálnom golfe. Teraz chce ale zabojovať o prvý titul na PGA Tour. „Mám možnosť o tom hovoriť, pretože som dobrý hráč. A teraz sa potrebujem sústrediť na hru,“ uviedol.

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv