Neprehliadnite

Po Wimbledone bude zrejme zrušený aj golfový British Open

 

Po zrušení tenisového Wimbledonu padne za obeť pandémii koronavírusu ďalší monument britského športu. Podľa odborných zdrojov bude zrušené golfové British Open, ktoré sa malo hrať 16. až 19. júla.

Organizátori informáciu oficiálne nepotvrdili a uviedli, že pracujú na rôznych scenároch. British Open je najstarším golfovým turnajom sveta, na ktorom vlani štartoval aj Rory Sabbatini a tak na ňom po prvý raz v histórii viala aj slovenská vlajka. Ostrovný major sa hráva od roku 1860 a jeho 149. ročník mal hostiť Royal St. George Golf Club v Sandwichi.

Podľa magazínu Golf Digestu nebude „The Open“ na rozdiel od predchádzajúcich majorov US Masters a US PGA Championship odložené, ale rovno zrušené. Organizátori sa totiž na podobnú možnosť pripravili uzatvorením poistky. „Pracujeme na rôznych možnostiach vrátane odloženia tohtoročného turnaja,“ uviedol výkonný šéf organizačného klubu Martin Slumbers.

 

„Vzhľadom k množstvu vonkajších faktorov bude tento proces nejakú dobu trvať,“ komentoval ďalej špekulácie Slumbers. Len v stredu pritom oznámili organizátori zrušenie tenisového Wimbledonu na trávnatých dvorcoch All England Clubu, ktorý sa rovnako ako British Open naposledy nehral počas druhej svetovej vojny.  Golfová US PGA Tour prerušila sezónu zatiaľ do 10. mája.

 

-jj-

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv