Neprehliadnite

Kolotoč US PGA Tour by sa mohol opäť roztočiť v júni

 

Elitná golfová séria US PGA Tour predĺžila prestávku kvôli pandémii koronavírusu až do 11. júna, prvé štyri turnaje v inovovanom kalendári sa navyše budú vzhľadom k riziku šírenia nákazy hrať bez divákov. Doteraz bol prestížny americký okruh prerušený do polovici mája.

Sezóna, ktorá sa zastavila v polovici marca, by mala pokračovať 11. júna odloženým turnajom vo Fort Worthe. V následujúcich týždňoch sa bude hrať rovnako bez fanúšikov v Kórejskej republike, Connecticute a Detroite.

 

V takom prípade by tento ročník US PGA Tour obsahoval 36 turnajov, situácia sa však môže ďalej meniť. „Hrať sa začne len v prípade, že to lekárski odborníci vyhlásia za bezpečné,“ uviedol komisionár okruhu Jay Monahan.

Major turnaje budú tento rok len tri, British Open sa kvôli pandémii neuskutoční. Nové termíny získali pôvodne aprílové US Masters (od 12. do 15. novembra), májový US PGA Championship (6. až 9. augusta) aj júnové US Open (17. až 20. septembra).

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv