Neprehliadnite

Slovenka Drocárová hráčkou Denverskej univerzity

 

Niekdajšej hráčke Golf Clubu Welten Báč Katke Drocárovej sa v zámorí darí. Nedávno totiž podpísala kontrakt s University of Denver a na jeseň tohto roku bude reprezentovať farby tímu Denverskí Pionieri.

„Katy vynikajúco zapadá do nášho programu z hľadiska našich golfových a aj akademických cieľov, čo sa tu v Denveri snažíme skĺbiť. Som skutočne ohromená vyspelosťou Katy počas prijímacieho procesu, ako aj jej motiváciou stať sa jednou z najlepších amatérok a s potenciálom hrať profesionálne golf po vysokej škole,“ povedala hlavná trénerka golfového tímu žien z University of Denver Lindsay Kuhleová.

 

Drocárová je štvornásobnou slovenskou majsterkou v kategóriách do 12, 16, 18 a 21 rokov. V sezóne 2018 sa rodáčka z Pezinka stala slovenskou Hráčkou roka do 18 rokov. „Cítim, že Katy urobí v Denveri veľkú kariéru,“ dodala Kuhleová.

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv