Neprehliadnite

Junior Orange Bowl: Slovák Matej Babic na Floride žiaril

 

Vynikajúcim spôsobom vstúpil do nového kalendárneho roka Matej Babic. Slovenský mládežnícky reprezentant a národný šampión do 18 rokov skončil na kvalitne obsadenom turnaji Junior Orange Bowl v Coral Gables na sympatickom 15. mieste.

Babic mal v konkurencii takmer 60 hráčov z celého sveta celkové skóre +12. „Moje účinkovanie hodnotím veľmi dobre. S výsledkom som veľmi spokojný, hoci mi nevyšiel prvý deň,“ skonštatoval slovenský mladík, ktorý na Floride začal kolom a nelichotivými 80 údermi. Ihrisko Biltmore Golf Course (par 71) mu dalo zabrať, zapisoval 9 úderov nad par.

„Veľkú rolu zohrala aj tréma. Ale predovšetkým to bol problém v hlave a po prvých bogey a nepremenených šanciach na gríne som sa už nevedel chytiť,“ vysvetlil Babic, ktorý v ďalších dejstvách zahral 73, 71 a 72. Pre Babica bol Junior Orange Bowl obrovskou skúsenosťou.

„Hral so, s hráčmi z iných kontinentov, s inou mentalitou. Na lepší výsledok musím v budúcnosti premieňať viac puttov a odstrániť zopár ďalších zbytočných chýb. Na čo som však na seba hrdý je, že som to nezabalil po prvom nevydarenom kole,“ zhrnul zámorské dojmy Babic.

-jj-

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv