Neprehliadnite

Covid-19: Po US Masters odložili ďalší major US PGA Championship

 

Ďalší z vrcholov golfovej sezóny odložili kvôli pandémii koronavírusu. Došlo aj na druhý major US PGA Championship, ktorý sa mal pôvodne hrať v polovici mája. Pritom už minulý týždeň organizátori odvolali legendárny US Masters, pričom o prestížne zelené sako sa malo hrať od 9. do 12. apríla.

Náhradné termíny oboch spomínaných major íventov zatiaľ neboli zverejnené. US PGA Championship figuroval v kalendári v termínoch od 14. do 17. mája a mal sa hrať na ihrisku Harding Park v San Franciscu. Z tohtoročného programu US PGA Tour vypadlo pre koronavírus Covid-19 už jedenásť akcií. Osem z nich organizátori pre tento rok definitívne zrušili. Sezóna prestížneho amerického seriálu je momentálne prerušená najmenej do polovice mája.

Tiež European Tour totiž odložila ďalšiu akciu, keď sa v riadnom termíne neuskutoční tohtoročný Andalucia Masters. Hrať sa malo v Španielsku na prelome mesiacov apríl a máj, už skôr boli na neurčito odložené aprílové íventy Maybank Championship a Volvo China Open. Pokiaľ by nedošlo k ďalším odkladom, hralo by sa teraz v Európe po prvý raz od 9. do 10. mája na portugalskom turnaji GolfSixes Cascais. Je však skôr otázkou času, kedy dôjde aj na túto akciu. Hneď v ďalšom týždni sa totiž mal konať spomínaný druhý major sezóny – US PGA Championship.

-jj-

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv