Neprehliadnite

Zlatý medveď predal po viac ako polstoročí zlaté rolexy

 

Legendárny Jack Nicklaus nedávno predal svoje milované 18-karátové zlaté hodinky od luxusnej švajčiarskej značky Rolex. Jeden z najlepších goflistov všetkých čias ich nosil viac ako 50 rokov. V aukcii za ne dostal 1,22 miliónu dolárov, pričom finančný výťažok dostala jeho detská nadácia Nicklaus Children Charity.

Najdrahšie rolexy boli doteraz predané v roku 2018 za astronomickú čiastku 17,8 milióna dolárov a patrili slávnemu hercovi Paulovi Newmanovi, ktorý zomrel o 10 rokov skôr.  Nový majiteľ hodiniek po Zlatom medveďovi musel pár tisíc dolárov prihodiť, až potom licitátor aukčnej siene Phillip Auction House na Manhattane v New Yorku buchnutím kladivka spečatil predaj:

Osemnásťnásobný major šampión mal zlaté rolexy na sebe, keď preberal trofej na US Open v Pebble Beach v roku 1972. Zdobili ho aj v roku 1986, keď Nicklaus slávne ovládol US Masters vo veku 46 rokov. Nosil ch aj počas Prezidentského pohára 2005, keď bol kapitánom amerického tímu.

„Keď som hral golf, hodinky som nenosil, ale keď som zliezol z ihriska, vždy som si čo najskôr dal hodinky a vzal peňaženku. Preto s každou trofejou, alebo vždy, keď som cestoval, som na fotke s hodinkami. Boli mojou súčasťou,“ uviedol Nicklaus.

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv