Neprehliadnite

Veritex Bank Championship: Legenda NFL Tony Romo so sponzorskou pozvánkou

 

Bývalý hviezdny hráč amerického futbalu Tony Romo je známy ako nadšený amatérsky golfista. Svoju športovú kariéru si teraz bude môcť spestriť premiérovým štartom na turnaji Veritex Bank Championsihp a súčasne tak na Korn Ferry Tour, kam dostal sponzorskú pozvánku.

Niekdajší quarterback NFL bude nesporne veľkou atrakciou a ťahákom pre nielen pre golfových fanúšikov. Romo strávil celou kariéru v NFL v drese Cowboys na AT&T Stadium v Arlingtone, ktorý stojí práve neďaleko dejiska turnaja v Texas Rangers Golf Clube. Romo s nulovým hendikepom patrí k najlepším hráčom medzi golfovými celebritami.

A práve preto zámorskí organizátori v Arlingtone neváhali v rámci lepšieho zviditeľnenia sa pozvať aj bývalého amerického futbalistu a udeliť mu jedno miesto zo 156-členného štartovného pola medzi profesionálmi. Romo, ktorý v súčasnosti má aj štatút analytika NFL , sa od marca 2018 zúčastnil na štyroch turnajoch US PGA Tour, vrátane Safeway Open vlani v auguste, kde zahral v prvom kole 70 úderov, ale napokon neprešiel katom.

Vo februári sa Romo zúčastnil aj na slávnom  AT&T Pebble Beach Pro-Am, kde hral po boku Jima Furyka sprievodný turnaj, ale neprešli katom vtedy. „Som nadšený, že mám možnosť si zahrať Veritex Bank Championship proti budúcim hviezdam US PGA Tour. Zahrať si v tieni AT&T Stadium a mať turnaj prakticky na svojom dvore bude skvelé. Tvrde pracujem na svojej hre,“ poznamenal 39-ročný Romo .

 

-jj-

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv