Neprehliadnite

Vandal v Anglicku zdevastoval golfové ihrisko

 

Prebudenie do nepríjemnej reality zažili nedávno majitelia a správcovia Salisbury and South Wilts Golf Clubu. Ich golfové ihrisko v južnom Anglicku utrpelo značné finančné škody potom, čo neznámy páchateľ na neidentifikovateľnom vozidle značne poškodil tamojší zelený koberec.

Podľa lokálnych médii nebol zatiaľ za tento čin nikto zatknutý. Páchateľ sa previezol autom po ihrisku, pričom najviac to odniesol grín tretej jamky. Tam totiž vozidlo páchateľa zanechalo hlboké vyjazdené stopy do kruhu od pneumatík, za ktoré by sa nemusel hanbiť ani menší traktor. K incidentu došlo minulý týždeň v rozmedzí od štvrtkového popoludnia do piatkového rána.

Polícia teraz žiada možných svedkov, aby sa prihlásili. „Zatiaľ nemáme žiadne správy o ľuďoch zodpovedných za tento čin, ale na Facebooku máme dobrou odozvu na našu výzvu. Grínkípri robia všetko pre to, aby škodu napravili, ale bude chvíľku trvať, než na tom budeme môcť opäť hrať,“ uviedol hovorca klubu.

-jj-

 

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv