Neprehliadnite

Nelly Kordová a hokejista Detroitu Athanasiou tvoria pár

 

Pôvabná golfistka Nelly Kordová randí s hviezdou hokejového tímu zámorskej NHL Detroit Red Wings. Kanaďan Andreas Athanasiou už bol s mladšou dcérou bývalého československého tenistu Petra Kordu v lete na dovolenke na Bahamách, ale svoj vzťah zverejnili až nedávno.

Samozrejme, ako to už v dnešných časoch chodí, dôležitú úlohu zohrali sociálne siete. Ako meno aj vzhľad exotického šviháka napovedá, Andreas nie je kanadského pôvodu. Dvadsaťpäťročný center červených krídiel, ktorému na budúci rok v Detroite končí dvojročný kontrakt na 5,52 milióna dolárov, má korene v Grécku a tiež v Guayane.

Už najbližší čas preverí silu tohto vzťahu. Obaja profesionálni športovci sú dosť časovo vyťažení a spoločných chvíľ si príliš neužijú. Nelly jazdí na golfové turnaje po celom svete, v NHL striedajú hokejisti sériu domácich zápasov s leteckým premiestňovaním za súpermi po území USA a Kanady.  Minimálne na spoločných fotografiách však vyzerá športový pár šťastne a zamilovane.

-jj-

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv