Neprehliadnite

DJ si sype popol na hlavu za nedotiahnuté turnaje

 

Elitný americký golfista Dustin Johnson nedávno pred médiami priznal, že už mohol vyhrať dvojnásobne množstvo titulov oproti tomu, koľko ich má v zbierke. Momentálne má bývalý líder svetového rebríčka v bilancii 21 titulov, z toho 20 na US PGA Tour.

Prvý triumf si dnes už 35-ročný zámorský borec pripísal na konto na Turning Stone Resort Championship 2008. A hoci odvtedy ovládol minimálne jeden turnaj v každej ďalšej sezóne, so svojimi športovými výkonmi za poslednú dekádu spokojný nie je.

Mrzia ho najmä nevyužité šance na major turnajoch, na ktorých sa tešil z titulu len raz na US Open 2016.  Mierny výsledkový pokles potom aktuálna svetová päťka zažila aj v poslednej sezóne na US PGA Tour. Zatiaľ čo v ročníku 2017/2018 vyhral štyri turnaje a v tom následujúcom tri, naposledy to bol už len jeden.

V trinástich prípadoch skončil na druhom mieste a 96-krát sa umiestnil v Top 10. „V golf e sa veľmi ťažko vyhráva. Konkurencia je veľká, akýkoľvek turnaj môže vyhrať ktokoľvek,“ reagoval DJ, ktorý má za manželku dcéru legendárneho hokejistu Wayne Gretzkého

-jj-

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv