Neprehliadnite

Australian Ladies Classic: Za piate eso v kariére Mitsubishi ASX

 

Azda len ťažko si možno predstaviť ideálnejší vstup do profesionálneho golfu. Dvadsaťštyriročná Dánka Linette Littau Durr Holmslykkeová totiž ozdobila svoj prvý štart medzi profesionálkami na turnaji Australian Ladies Classic z kalendára Ladies European Tour (LET) esom, za ktoré si odviezla automobil Mitsubishi ASX.

Ešte vlani bola mala severanka s krkolomným menom štatút amatérskej golfistky. Potom ale uspela v kvalifikačnej Q-School Ladies European Tour a rozhodla sa konvertovať k profesionálkam. Na prvom turnaji na LET obsadila delené 61. mieste, za ktoré zinkasovala necelých 700 dolárov. A samozrejme spomínaný japonský automobil  v hodnote 30.000 austrálskych dolárov. Holmslykkeová predviedla životnú ranu snov v nedeľu počas finálového kola Geoff King Motors Australian Ladies Classic.

Stalo sa tak na na trojparovej jamke číslo 17. jamke, pričom štartovala na druhej deviatke: „Je to komické, pretože sa jedná o moju prvú profesionálnu akciu. Zahrať na nej hole-in-one je neskutočné. Hrala som draw a loptička sa odrazila meter doprava. Loptička poskočila a začala rolovať smerom k jamke. Celú dobu som ju prosila, nech spadne  dnu, a on potom poskočil, neprestával rolovať a po chvíľke zmizol v jamke,“ opísala svoje eso víťazka, ktorá bola v amatérskom rebríčku najvyššie na 153. mieste.

-jj-

 

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv